GönderenKonu: Merhaba Sayın Dostlar,  (Okunma sayısı 18910 defa)

Bıcır

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
Merhaba dostlar,
Tarih : 14-02-2013 Saat : 23:57
Merhaba, Aramıza yeni katılan, benden plan isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum. İnanın işin ucunu kaçırmamak için hem bilgisayar hem de telefonumdan devamlı takip etmeye çalışıyorum ancak plan yollamayı unuttuğum arkadaşlar bana bir kez daha yazma lütfunda bulunsunlar, hemen yollayacağım. Beni bu konuda mazur görün. Listelemeyi ihmal ettiğim için bazen bu tür aksaklık oluyor. Ücret almadan yolladığım planları sizlere kargo ile yolluyorum. Bu nedenle de kusuruma bakmayın. İnternet kanalı ile yolladığımda ölçekleri tutturmak çok zor olacağı düşündüğümden bu yolu seçtim. Pek çok Modelci bilir internetten indirilen Plan'larda daima ölçek sıkıntısı yaşanmaktadır. Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sedat Gedikli 14.02.2013 Ankara

sidesigner

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:Merhaba dostlar,
Tarih : 23-02-2013 Saat : 21:04

merhabalar  sedat abi ve modelciliğe gönül vermiş herkese. sedat abi siteniz hayırlı olsun çok başarılı bir site. bende yeni üye oldum sitenize.  sizi ve yaptığınız faliyetleri  facebook  aracılığı ile takip ediyordum artık buradan takip edicem. Biz Bursa lı modelciler olarak sizden toplantılarımızda bahsediyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim.

teşekkürler

Serdar IŞIK


zahir

  • Forum Üyesi
  • İleti: 2
  • Üyelik Tarihi: 06-05-2013
RE:Merhaba dostlar,
Tarih : 29-04-2013 Saat : 14:22

merhabalar BEN mehmet zahir mersinde yaşıyorum gemi acentasında yeni işe başladım ve gemilere karşı bir tutkum oldu burada üstadlarımınız büyüklerimizin samimi yazışmalarından cesaretle üye oldum ve ilk maket gemimi yapmak için cesaretlendim allah yüzümü kara çıkarmaz inşlh sizlerinde yardımıyla bunun üstesinden geleceğime inanıyorum. herkese selamlar.


harme44

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 11-05-2013 Saat : 14:35
Merhaba hocam bende bu işe gönül verdim yaklaşık 1 aydır evimin bir odasını atölyeye cevirmeye başladım. Malzemeleri yavaş yavaş temin ediyorum bulunduğum yer küçük bir ilçe olduğundan malzemeleri genelde internetten alıyorum mecburen. Yemek odası takımının gümüşlüğünden bozma bir tane masa yaptım kendime :)) Ankarada olup sizinle tanışmayı çok isterdim. Telefonda tanıştık çokda yardımcı oldunuz teşekkür ederim şu an sabırsızlıkla göndereceğiniz taka planını bekliyorum. Birde hocam bu sarma işleminde kullanacağımız çıtanın ebatları ne olacak çok farklı ebatlarda çıtalar var internette.Şimdiden teşekkürler ..

erk07

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:Merhaba dostlar,
Tarih : 11-06-2013 Saat : 10:35
Merhaba değerli arkadaşlar ve çok değerli büyük üstad  Sedat Bey... Sizin gibi bir ustayla, üstadla yüzyüze olmasa da telefonla tanışmaktan ve değerli yardımlarınızdan dolayı karşınızda saygıyla eğiliyorum üstadım... 

BEnce modelcilikte ayrı bir değersiniz... Siz ve sizin gibi insanlar bu hobinin efsaneleri olmalıdırlar... Hiç abartmıyorum... O kadar iyi niyetli o kadar ince o kadar naziksiniz ki ne kadar saygıdeğer biri olduğunuz telefonda bile olsa anlaşılıyor. Çekinerek bir soru soruyorum(çok acemi, ahşap ile daha önce hiç uğraşmamış terimleri bile bilmeyen biri olarak)çok basit bu da sorulur mu diye beklerken sizden bin cevap alıyorum..  

Bu arada ismim Erksan Antalyadan katılıyorum 34 yaşındayım... İlk model çalışmam Sedat beyin yardım görüş ve önerileri sayesinde inşallah KAradeniz TAkası olacak... Kitimi bekliyorum Sedat ustam :) Eskiden ufak çocukların bayram gelsin de üst baş alınsın diye heyecanla bekledikleri gibi...(malum artık eskilerde kaldı) 

HEpinize saygı ve sevgilerimi sunarım...



 9  ...