GönderenKonu: Merhaba Sayın Dostlar,  (Okunma sayısı 18958 defa)

Eyüpselçuk

  • Forum Üyesi
  • İleti: 2
  • Üyelik Tarihi:
RE:RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 22-11-2014 Saat : 18:26
Selami aleyküm ben batıkaradenize kıyısı olan Düzce Akçakoca dan sitemiZe dahil oldum aslında gemi maketciliğinden çok balık Avı meraklısıyım internette izlediğim rc kontröllüfer model gemiler ile yapılan videoları seyrettikten sonra model gemi yapımını araştırıp bu siteyi buldum ve Sedat Abinin yaptığı gemi modellerini görüp aradığımı burada bula bileceğimi düşünerek katıldım belki bana kıza bilirsiniz maksadımın gemi modelciliğine değilde balık tutmaya olduğu için ben dürüst olmak istedim ama bilmenizi de isterimki gerçeksende yaptıklarınız muhteşem modeller ve sabur gerektiren şeyler inşaellah benimde size bi faydam olurda kusurumuz affettire bilirim ve sizlerdende maksadım olan balık tutmak için yapmayı istediğim gemi konusunda gerekli bilgi ve yardımları bula bilirim Sağolun 

Ongun

  • Forum Üyesi
  • İleti: 2
  • Üyelik Tarihi: 03-12-2014
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 03-12-2014 Saat : 17:23
Selamlar; Öncelikle böyle bir çalışma ortamının sağlayan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar ve başarılarınızın devamını dilerim, Sizlerin arasında olmaktan da mutlu olduğumu belirtmek isterim, Adım Bülent Ongun, 1969 doğumlu ve Ankaralıyım, Çorum da ikamet ediyorum, TSK leri emekli personeliyim, yaklaşık olarak 2005 yılından bu güne kadar RC Model Uçaklar yaparak kendimi meşgül etmeye çalıştım, bir çok sportif faaliyet ve hobi merakım var ve değişik şeyler yapmak, üretmek, öğrenmek beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor, kısacası aranızda olmaktan mutluyum inşallah güzel vakitler geçirir güzel paylaşımlarda bulunur ve sizlerden daha önce uğraşmadığım benim tabirim model gemiciliği öğrenmek bilgilerinizden yaralanmak istiyorum teşekkür ederim.

sedat gedikli

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 48
  • Üyelik Tarihi: 18-07-2012
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 14-12-2014 Saat : 18:12
Sayın Üye arkadaşlarım,

Forum bölümünde yazmış olduğunuz güzel yazılar için çok teşekkür ederim. Burada amacımın anlaşılmış olması beni ayrıca sevindirmiştir. Yeni başlayacak arkadaşlarımızın zorluk çekmemesi, tecrübeli olanların da paylaşımda bulunmaları amacıyla hazırlanan bu sayfa inşallah sayenizde daha da ileri gidecektir. Burada siyaset yapmıyoruz, kimsenin hakkında konuşmuyoruz amacımız BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZİN PAYLASILMASIDIR. 

Sayın Arkadaşlarım. sizlere söylemek istediğim nokta şudur. Bu sayfadan istek yapmamanızdır. mail adresimden bana ulaşırsanız sizlere daha da kolay yardımcı olacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Sayın  EYUP SELCUK bana scoutsedat@gmail.com adresinden bana ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.

Sayın Ongun, sizdende istirhamım mail adresimden bana ulaşınız size plan dahil fikir konusunda da yardımcı olacağım.

Sayın Dostlar yaptıklarınız ile modelciliğe katkınız olursa eğer paylaşılmasında da sıkıntı yoksa bana resimli anlatılmasını yollayın sizin adınızla web sayfamda yayılayayım.

Sedat GEDİKLİ

kaptan3301

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 29-04-2015 Saat : 20:53
Merhaba Sedat Bey,
Tesadüf eseri olarak sitenizi keşfettim. Ben yıllarca denizlerde kaptanlık yapmış biri olarak hep, maketçilikle uğraşan değerli insanlara imrenmişimdir. Sanırım artık 50 yaşımı (57) geçtikten sonra buna hazır olduğumu düşünüyorum. Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.
Görüşmek ve birlikte çalışmak dileği ile.
Saygılarımla..
Ergun NUROĞLU

mustafa_eskici

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi: 20-06-2015
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 20-06-2015 Saat : 01:34
herkese selamlar; 
bi hevesle kağnı yaparak başladığım modelcilikte şuan gemi yapabilecek konuma gelebildim ve arayışlarım sonucu bu siteyi buldum. Umarım birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda bulunarak güzel eserler ortaya çıkartabiliriz.  
 Görüşmek üzere ..
 Mustafa Eskici

... 13 ...