GönderenKonu: Merhaba Sayın Dostlar,  (Okunma sayısı 18957 defa)

gogo10

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 13-11-2013 Saat : 15:20
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bugüne kadar ilgim dahilinde plastik modellerle uğraşmıştım ama artık fikrim değişti ve internette araştırma yaparken sizi gördüm uzun uzun inceledim. Merak etmeyin sizden hemen plan proje isteyecek durumda değilim, henüz yeterli tecrübeye sahip değilim bu yüzden sizden istediğim sitenizin bir yerine yeni başlayanlar için alet edevat listesi, gerekli araçların nereden temin edilebileceği, ilk başlayanlar için uygun planların nasıl uygulanacağı, boya, macun vs. işlemlerinin neden gerekli olduğu... gibi konların olduğu bir bölüm açarak (görsel olması çok iyidir) benim gibi yeni başlayanlar için bir ansiklopedi gibi kaynak oluşturmanızdır. Teşekkür ediyorum... mail adresim gokhansenoglu@hotmail.com

ahmetmelek

  • Forum Üyesi
  • İleti: 2
  • Üyelik Tarihi: 19-12-2013
merhaba
Tarih : 26-02-2014 Saat : 16:55
merhaba sayın arkadaşlar modelciliğe bende yeni başladım sedat abi gibi değerli abilerimizden öğrenmeye çalışacağız onlar bu siteleri kurmasaydı bizim bir şeyden haberimiz olmazdı onun gibi ustalara çok teşekkür ederiz ilk heveslendiğimizde işin ehli kişilerle diyalug kuramıyoruz yalnış kişilerle rastlıyoruz onlarda bize abuk subuk planlar öneriyor  bizde alıyoruz ondan sonra işin içinden çıkamıyoruz bu işin içine girdikçe kim elindeki malımı satmaya çalışıyor yoksa öğretmeyemi çalışıyor öğreniyoruz bu arada kendimi tanıtmayamı unuttum mersinliyim iki çocuk babası akdeniz belediyesinde çalışıyorum hepiniz sağlıcakla kalın 

sedat gedikli

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 48
  • Üyelik Tarihi: 18-07-2012
RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 02-03-2014 Saat : 23:04
Aramıza katılan arkadaşlarım,

Hepiniz hoş geldiniz, amacım sizlere yardımcı olacak konuları web sayfamın içinde açmayı daha uygun görüyorum. Forum sayfasına resim yüklemenin çok zor olduğunu firma yetkililerinden öğrendim özellikle sizden gelen resimlerin forum sayfasına yüklenmesini firma özellikle engellemiş. Ancak bana yollayacağınız resimleri ben yükleyebiliyorum oda inanın çok zor bir işlem. Sizlerden bir ricam olacak, eğer işlenmesini istediğiniz bir konu var ise bana scoutsedat@gmail.com adresine yazabilirsiniz. elimden geldiğince resimlerle anlatabileceğim.

Sağlıklı günler dileirm.

Sedat GEDİKLİ

sonmatrax

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 08-04-2014 Saat : 05:52
Merhabalar ,

     Öncelikle örnekler,anlatımlar ve görselleri ile site yi çok beğendiğimi belirtmek isterim.

Çok uzun zamandır tamamen hobi amaçlı başlamak istediğim model işine  malesef yoğun ve yorucu iş temposu sebebi ile başlayamadım.
    Bu konuda çok hevesli birisi olarak aslında basit balıkçı teknesi ile başlamayı düşünüyordum ama plan telif hakkı konusu dikkatimi çekti.Ciddi ve kesin bir başlangıç için ihtiyaç duyduğum öncelikli çok istediğim balıkçı teknesi ,mümkün olmazsa  taka  planı için yardımcı olursanız memnun olurum.

sonmatraxsy@gmail.com

İyi günler

fantom1951

  • Forum Üyesi
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi:
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Dostlar,
Tarih : 26-05-2014 Saat : 08:03
Merhabalar, Sedat Bey, Yenimahalleli sayılırım çünkü 1966 dan beri burdayım.
Adım Nevzat ADABAĞ,Emekli Mak. Mühendisiyim. Mustafa Kemal Lisesinde okudum.17  sene yıldız bloklarda oturduk.Şimdi Batıkentte oturuyorum. Batıkentte bir atölyem var . Bazı imalatlar yapıyorum. Atölyemde çoğu elektronik olmak üzere bazı alet edevat var.Örneğin mini sutunlu matkap, EMCO UNİMAT 3 hassas hem torna hem freze freze,ayrıca 50 cm lik torna vs .Elimden gelen bir konu olursa veya torna frezede birşeyler yapmak isterseniz yardıma hazırım.
Bu arada özlü sözler köşenize de bir söz benden (Rahmetli AMCAM CAHİT ADABAĞ a aittir. www.cahitadabag.com) "Sütcünün emdiği süt sattığı sütten bellidir."  
Web sitem www.ayakkabiisitici.com

... 11 ...